Fotbollsresor

July 12, 2014

Är du en riktig fotbollsfantast? Om du tröttnat på att se matchen på TV när du hejar på ditt favoritlag, så kanske du drömmer om att en dag få vara på plats i fotbollsstadion för att se dem spela på riktigt. Drömmen är faktiskt lättare att uppfylla än du kan tro! Genom att boka en fotbollsresa får du både uppleva en ny stad och se matchen live på plats.

21916-valencia-soccer-stadium (1)

Få hela upplevelsen

Du kan boka ett helt paket där både flyg, hotell och matchbiljett ingår. Go Sport Travel anordnar fotbollsresor, och ordnar allt genom en och samma bokning. Genom att boka på detta sätt är du också garanterad officiella, äkta matchbiljetter.

Om du är ett Chelsea-fan, så kan du se Chelsea spela mot Arsenal på hemmaplan. I England kan du även se FA Cup-finalen nästa år, eller varför inte landskamp mellan England och Norge i höst.

Du kan även se Bayern München möta VFL Wolfsburg i Tyskland, eller se Paris Saint Germain spela mot AS Monaco på hemmaplan i Paris, Frankrike. Vill du hellre se spanska ligan, går det också att ordna.

Istället för att se matchen hemma i TV-soffan, så kan du möta upp lokala supportar före matchen och tillsammans uppleva hela den fantastiska stämningen under matchen. Den känslan går endast att få på plats med tusentals supportar som hejar fram sitt lag till vinst.

När du bokar en paketresa så är allt klart med några få klick, och du behöver varken vara någon bokningsexpert eller förstå andra språk för att kunna boka din resa och stötta ditt lag på hemmaplan.