Perfekt när du ska träna fotboll – använd pannband

När du idrottar är det viktigt att bära ett pannband under kyliga dagar. Pannband är snyggt och värmande och dessutom perfekt när du tränar fotboll. Ett pannband täcker dina öron och skyddar mot kyla. Du kan även välja ett band som är fodrat om det är riktigt kyligt. Det kan dock bli väldigt varmt med ett fodrat pannband om du tränar intensivt i kallt väder. Klicka dig vidare här för att läsa mer.

Din fysiska och psykiska hälsa blir bättre när du tränar och det är naturligt att bli svettig under ett träningspass. Ett pannband är perfekt och hindrar att svetten i pannan rinner ned i dina ögon och i ansiktet. Du kan även använda ett huvudband för att hålla håret borta från ansiktet. Om du har en hästsvans håller pannbandet eller huvudbandet håret på plats. Detta är perfekt när du tränar fotboll och inte vill att håret försämrar sikten så att du inte ser ordentligt.

Pannband finns i en rad olika färger och vilken färg som du ska välja är en smaksak. Du kan plocka upp en färg från klubbens färger när du väljer ett band. Du kan även visa ditt stöd för olika organisationer genom att exempelvis välja ett regnbågsband.